Posts

Showing posts from April, 2013

Workaholic vs. Family Values

Image
Approximately, just a day left before departing to Nilai, again. Just got home last Wednesday.
Others had already spent their holidays since last week while me?  Busy jadi urusetia Debat Arab SMKPM & Jemputan Nusantara yang telah berlangsung 6-10 April. LOL. Cuti mid-sem 5-14 April 2013.
Macam hari tu jugak. [klik sini]. This time tougher since aku jadi Penolong Unit Kiraan Markah (UKM) and bertanggungjawab untuk jaga bahagian Nusantara. Ketua dan konco-konconya kena jaga bahagian kebangsaan. 
Aku baru ada sekali pengalaman jadi AJK UKM hari tu dah kena jadi Penolong, so, aku kena bertanggungjawab key-in markah, tentukan jadual match-up, buat  & edit slide match-up/result pusingan etc. Howdy~ Susah jugak kot, nak2 tang salah key-in. Yang kalah, pergi buat menang, so dia akan mengganggu semua markah dan match-up lepas tu. Yang pasti, Microsoft Excel memang kena power. --"





That was a new experience too..
Tahniah kepada:
Sekolah Agama Menengah Tinggi Tengku Ampuan Jemaah yang…