Posts

Showing posts from November, 2012

Chronology of Friendship/Relationship

Image
Whether we realize or not, how weird the chronology of relationship or friendship is.
A stranger could become an acquaintance From acquaintance could become a friend Then, it develops to bestfriend.
It's not only that, when it comes to the most cases,  the bestfriend could become a lover too. But, that's so-called mostly and rare too, sometimes.
Bestfriend could also turn to be an enemy. Pretty weird when they got the wrong meaning of rival, though. When the enemy started to backbiting, talking something unpleasant and it steers the good relationship away. and become a stranger once again.
Nonetheless, the best is, when that bestfriend is always with you by your side, despite in whatever circumstances you are 

But, above all, it's wonderful to have known them all.



******************

Well, that's the reality.
How does this friendship or relationship started? By a stranger.

LOL. I don't get the motive of what is actually I'm about to say. Cause when I observed t…

Antara Chemistry & Law

Image
Salam Alaikum..
Harap masih tak terlambat untuk mengucapkan 'Selamat Berjuang kepada Army2 SPM sekalian' SPM is actually stands for: Semua Perkara Mudah. kan? sangattt... Poyo je, mentang-mentang dah lepas. 
Semalam barulah mula balik kuliah+kelas lepas seminggu break. Seminggu break pon rasa sekejap je. Alhamdulillah, dalam seminggu tu, macam-macam perkara boleh buat. Yang paling tak tahan bila Ibu aku suruh ajar adik aku subjek Chemisry. It's been 2 years dah aku tak belajar Kimia. Member-member aku semua duk poyo-poyo je show-off pasal Organic Chemistry bagai. Aku pulak Kimia tau sampai SPM je, memang tak boleh challenge lahhh ilmu diorang yang lagi tinggi tu. (Plus, ex-classmates masa sekolah dulu memang majoriti sambung B.Science lagi, aku je kot melencong ke B.Art)
First thing was, selongkar balik stor, cari khazanah-khazanah lama Kimia. Memang aku simpan khazanah-khazanah tu dalam satu beg je tapi memang boleh kira complete lah. (i.e.: nota-nota masa form 4 & f…