Posts

Showing posts from December, 2011

Gelombang Istidraj

Image
Lately, aku agak busy. Busy doing nothing. --"
Takdelah. Macampostaku sebelum nie, aku ada mention yang kitorang akan berhijrah ke rumah baru. And sekarang, memang dah masuk, dah start memunggah barang & kemas tapi not fully done. Lagipon rumah nie bukan beli siap tapi designated by my mother & rakan sekerjanya. Jadi,agak lambat laa dari segi maintenence & sebagainya... 5 tahun duk Kelantan baru dapat rasa duk rumah sendiri. huhu... So, agak excited laa.. ^^
***************************************************************
Pukul 5 p.m lebih semalam (011211), result dah keluar. Memang agak lambat sebab saja nak main ngan adrenaline hormone kitorang. Punyalah check kat website, asyik ralat je. Well, agak annoying jugak laa pasal sume orang asyik update sal result nak kuar ble kat FB. hoho. Sume orang tak sabar, aku je kot cuak. --"
Then, pukul 5 camtu orang wat havoc kat fb, result pon kuar jugak finally. Punyalah cuak nak log in. Dahla loading slow, saje je nak mai…